Yoga & Massage

Specialist in Vitaliteit, Yoga en massages in Rotterdam e.o.

Yogalessen

De meeste lessen worden in groepsverband gegeven. Bij voldoende aanmeldingen is het mogelijk een nieuwe Yogagroep in Rotterdam en omgeving te starten.

Naast groepslessen bieden wij privé-lessen aan. Het is mogelijk dat de docent aan huis komt voor een persoonlijk afgestemde Yogales.


Bedrijfsyoga
& Vitaliteitsprogramma's

Je denkt over Yogales voor jouw mensen. Goed idee! Laten we met elkaar in gesprek gaan.

Mataji Dreamworks geeft Yogalessen & vitaliteitsprogramma's voor bedrijven. Met vaste wekelijkse lesprogramma's bij jouw bedrijf op locatie en online.

Workshops

Steeds meer bedrijven, instellingen en scholen zien het belang in van een mentale en fysieke gezondheid van hun medewerkers. Sommige werkgevers bieden inmiddels al yogalessen op het werk aan. Een workshop als onderdeel van een teamdag of voor een speciale doelgroep (bijvoorbeeld mantelzorgers, managers of docenten) is een mogelijkheid om kennis te maken met de voordelen van Yoga.

Welke Yogalessen bieden wij?

  Reguliere Yogalessen

Door bewustwording van lichaam en geest kan men leren ontspannen en wordt de concentratie en het innerlijk evenwicht verbeterd.

Het lichaam wordt soepel en sterk. De yogalessen zijn een combinatie van Hatha Hoga, ademoefeningen, ontspanning en meditatie (Integrale Yoga).

  Yoga voor senioren

Als je ouder wordt, krijg je meer tijd voor jezelf, voor anderen, voor ontspanning en recreatie. Maar er kunnen ook fysieke klachten ontstaan die gerelateerd zijn aan het ouder worden. Tijdens de Hatha Yoga is er veel aandacht voor bepaalde klachten die met het ouder worden ontstaan. Er is veel aandacht voor de gewrichten, beweeglijkheid en spierkracht. Er zijn yoga-oefeningen die helpen om de bloeddruk te normaliseren, en het zenuwstelsel te balanceren; deze zijn essentieel voor het voorkomen van hartziektes en problemen in het zenuwstelsel.

  Yoga voor mantelzorgers

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. In hun dienstbaarheid voor anderen komt het regelmatig voor dat ze zichzelf vergeten of voorbij lopen.

Op dit moment is Mataji Dreamworks in gesprek met een aantal gemeenten om Yoga voor deze doelgroep (met subsidie) aan te bieden.

  Stoelyoga

Als de bewegingsmogelijkheden wat meer worden beperkt en het niet (of minder goed) mogelijk is om op een matje te gaan zitten of liggen, kan stoelyoga een oplossing zijn. Door met plezier te bewegen en te kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen wordt de lichamelijke en geestelijke gezondheid verbeterd. Bij stoelyoga worden de yoga-oefeningen beoefend op een stoel in plaats van op een matje. Ook staande yogahoudingen kunnen met of zonder steun van de stoel worden uitgevoerd.

Personal Yoga

In een personal Yogales is er alle tijd en rust om aandacht te geven aan jou persoonlijke behoefte. Door middel van Yoga, meditatie, adem en ontspanning gaan we samen de diepte in.

  Yoga voor zwangeren

Zwangerschapsyoga helpt je om je fysiek en geestelijk voor te bereiden op de geboorte van je kind. De Hatha Yoga, adem- en ontspanningsoefeningen zijn speciaal aangepast aan de zwangerschapsperiode. Ook worden er lichte meditaties gegeven om in contact te komen met de stilte in jezelf.

Tarieven

De tarieven van de lessen verschillen per locatie.

Voor workshops en personal Yogalessen zijn de prijzen op aanvraag.