Yoga & Massage

Specialist in Vitaliteit, Yoga en massages in Rotterdam e.o.

Zwangerschapsmassage

  

  

Zorgen voor jezelf tijdens je zwangerschap..

De zwangerschap is een bijzondere periode in je leven waarin je je voorbereidt op de komst van je kindje. Gedurende de zwangerschap verandert je lichaam en ook je geest en het is goed om aan dat proces speciale aandacht te geven. Met zwangerschapsmassage krijg je deze aandacht. Dat komt jou ten goede en je kindje.

Je kunt kiezen voor een volledige massage, waarbij zowel je hoofd, schouders, armen, benen, voeten, rug en buik worden gemasseerd. Of alleen de lichaamsdelen die het meeste aandacht vragen, zoals je rug of je benen. De zachte natuurlijke olie zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer.

Voordelen zwangerschapsmassage

Fysieke uitwerking:

  • Zorgt voor een betere doorbloeding
  • Krampen en spierspanning verdwijnen
  • Ontlast vermoeide gewrichten
  • Verzacht rugpijn en bekkenklachten

Energetische uitwerking:

  • Zorgt voor een betere nachtrust
  • Vermindert stress en vermoeidheid
  • Lang nawerkende ontspanning, weldadig voor je kindje
  • Een ware verademing voor zwangere dames


Belangrijk:

Zwangerschapsmassage mag tijdens de gehele zwangerschap worden ondergaan, maar bij medische klachten altijd eerst even overleggen met je verloskundige of gynaecoloog, of zwangerschapmassage wel goed is tijdens deze zwangerschap. Denk aan: hoge of lage bloeddruk, bloedverdunners, spataderen, zwangerschapsdiabetes.Wellness Academie gecertificeerd

Boek nu een zwangerschapsmassage voor jezelf!

Op zaterdagen kun je een zwangerschapsmassage boeken. De massages worden gegeven bij beautysalon Mooizo m/v in Hillegersberg, Hilleniussingel 19-21a te Rotterdam.

Beautysalon Mooizo ligt middenin het prachtige centrum van Hillegersberg en ligt op slechts 10 minuten van Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Noord en Terbregge. Parkeren voor de deur is gratis. Met het OV is Mooizo makkelijk bereibaar vanaf Rotterdam Centraal met lijn 4.

Kosten zwangerschapsmassage

Een massage van 60 minuten kost 65 euro.

Voor een afspraak voor een zwangerschapsmassage, neem je contact op met Mirjam Berkelaar - van Dijk 06-54265415 of mirjam@mataji-dreamworks.nl

Mama-massage

Ook na de geboorte van je kindje is het belangrijk voldoende rust en tijd te nemen voor jezelf. Een zachte en ontspannende mama-massage helpt je hierbij. Je krijgt door de massage meer energie, waardoor je lichaam eerder in balans komt.
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Mirjam is heel warm en rustgevend als persoon waardoor je je snel op je gemak voelt. De zwangerschapsmassage van 60 minuten was precies wat ik nodig had, niet te hard en niet te zacht. Na afloop was ik helemaal ontspannen wat me heel goed deed in een hectische periode. Na deze zwangerschap blijf ik zeker terug komen! Lizette