Yoga & Massage

Specialist in Vitaliteit, Yoga en massages in Rotterdam e.o.

Ontspanningsmassage

  

  

Neem tijd voor jezelf en geniet van de rust..

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage, waarbij de spieren en het lichaam op een zachte en vriendelijke manier worden ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt ook voor geestelijke ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage kan preventief werken en terugkerende spanning en klachten helpen voorkomen.

Waarom een ontspanningsmassage?

  • Vermindert stress en stressgerelateerde klachten
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Verlaagt de bloeddruk
  • Vermindering van stijve en gespannen spieren
  • Versterkt het immuumsysteem
  • Beter contact met Jezelf
  • Zowel lichaam als geest komen tot rust

Ontspanningsmassage boeken

Op woensdag (overdag en avond), donderdag, vrijdag en zaterdag kun je een ontspanningsmassage boeken. De massages worden gegeven bij beautysalon Mooizo m/v in Hillegersberg, Hilleniussingel 19-21a te Rotterdam.

Beautysalon Mooizo ligt middenin het prachtige centrum van Hillegersberg en ligt op slechts 10 minuten van Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Noord en Terbregge. Parkeren voor de deur is gratis. Met het OV is Mooizo makkelijk bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal met lijn 4.

Kosten ontspanningsmassage

Een massage van 60 minuten kost 65 euro.
Een massage van 90 minuten kost 90 euro.

Wil je een afspraak maken voor een ontspanningsmassage, neem dan contact op met Mirjam Berkelaar - van Dijk 06-54265415 of mirjam@mataji-dreamworks.nl


"Dankzij de massages van Mirjam voel ik mij veel zelfverzekerder. Wonderlijk vind ik dat zelf. Naast dat ik het heerlijk ontspannen vind, merk ik dat de ontspanningsmassage echt dieper doorwerkt. Ik voel me na een massage helemaal herboren." Marieke


Ontspanningsmassage in Rotterdam