Yoga & Massage

Specialist in Vitaliteit, Yoga en massages in Rotterdam e.o.

Ayurvedische massage

  

  

Holistische massage voor lichaam en geest

Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. Er wordt gebruik gemaakt van warme kruidige oliƫn samengesteld volgens de constitutie/persoonlijkheid van de behandelde. De ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marmapunten (drukpunten uit de Ayurveda).

Voordelen van Ayurvedische massage:

  • het brengt lichaam en geest dichter bij elkaar
  • stimuleert het zelfregulerend/zelfherstellend vermogen van het lichaam
  • ontspant de gewrichten en verlicht de spierspanning
  • het bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
  • het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
  • verlengt de levensduur
  • draagt bij aan de bewustwording van het lichaam
  • reinigt, ontspant, voedt en balanceert zowel het fysieke lichaam, de emoties als de geest.

Therapeutisch en reinigend

Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem. De massage brengt meer vitale energie. Het helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de Ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades.

Ayurveda

Het woord Ayurveda is een samenvoeging van twee woorden uit het Sanskriet: Ayu (leven) en Veda (kennis). De letterlijke betekenis is Kennis van het Leven. De principes van Ayurveda zijn universeel en iedereen die een gelukkig, gezond en inspirerend leven wenst, kan daarvoor de wijsheid van Ayurveda gebruiken.

"Ik heb jarenlang fijne yogalessen van Mirjam gehad en nu ontvang ik ook graag Ayurvedische massages van haar. Deze geeft zij op een warme en professionele wijze, je voelt je bij Mirjam op je gemak en ontspannen. De olie die wordt gebruikt is heerlijk en de werking van de massage werkt lang door en smaakt naar meer." Naomi


Ayurvedische massage boeken

Op woensdag (overdag en avond), donderdag, vrijdag en zaterdag kun je een Ayurvedische massage boeken. De massages worden gegeven bij beautysalon Mooizo m/v in Hillegersberg, Hilleniussingel 19-21a te Rotterdam.

Beautysalon Mooizo ligt middenin het prachtige centrum van Hillegersberg en ligt op slechts 10 minuten van Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Noord en Terbregge. Parkeren voor de deur is gratis. Met het OV is Mooizo makkelijk bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal met lijn 4.

Kosten Ayurvedische massage

Een volledige massage van 60 minuten kost 65 euro.
Een volledige massage van 90 minuten kost 90 euro.

Neem contact op met Mirjam Berkelaar - van Dijk 06-54265415 of
mirjam@mataji-dreamworks.nl voor het boeken van de massage.