Yoga & Massage

Specialist in Vitaliteit, Yoga en massages in Rotterdam e.o.

Ontdek de kracht van massage

Bewustwording, ontspanning en innerlijke rust

Het tastzintuig is een krachtig en uiterst gevoelige manier om te communiceren. Masseren is al eeuwen oud en is in verschillende culturen een onderdeel van het dagelijks leven. Het wordt vaak al generaties lang overgedragen. Ook in onze huidige samenleving wordt de helende kracht van massage door steeds meer mensen ontdekt en ervaren.


"To keep the body in good health is a duty...
Otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear."

Buddha

Welke massage past bij mij?

Ontspanningsmassage in Rotterdam

Ontspanningsmassage
Behoefte aan lichamelijke ontspanning en meer rust in je hoofd?

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage, waarbij de spieren en het lichaam op een zachte en vriendelijke manier worden ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt ook voor geestelijke ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage kan preventief werken en terugkerende spanning en klachten helpen voorkomen.


Ayurvedische massage
Wil je meer balans en ben je op zoek naar innerlijke rust?

Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem. Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage, waarbij gebruik wordt gebruik gemaakt van warme kruidige oliën. De ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marmapunten (drukpunten uit de Ayurveda).


  

  

Zwangerschapsmassage en mama-massage
Een heerlijke massage voor (aanstaande) moeders..

De zwangerschap is een bijzondere periode in je leven waarin je je voorbereidt op de komst van je kindje. Gedurende de zwangerschap verandert je lichaam en ook je geest en het is goed om aan dat proces speciale aandacht te geven. Met zwangerschapsmassage krijg je deze aandacht. Dat komt jou ten goede en je kindje..

Ook de geboorte van je kindje is het belangrijk voldoende rust te nemen. Een zachte, ontspannende en rustgevende mama-massage helpt je hierbij.