Mataji Dreamworks

ONLINE Yogalessen, bedrijfsyoga en massages in Rotterdam

Ontdek de kracht van massage

Bewustwording, ontspanning en innerlijke rust

Het tastzintuig is een krachtig en uiterst gevoelige manier om te communiceren. Masseren is al eeuwen oud en is in verschillende culturen een onderdeel van het dagelijks leven. Het wordt vaak al generaties lang overgedragen. Ook in onze huidige samenleving wordt de helende kracht van massage door steeds meer mensen ontdekt en ervaren.


"To keep the body in good health is a duty...
Otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear."

Buddha

Ayurvedische massage, ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. Er wordt gebruik gemaakt van warme kruidige oliën samengesteld volgens de constitutie/persoonlijkheid van de behandelde. De ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marmapunten (drukpunten uit de Ayurveda).

Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage, waarbij de spieren en het lichaam op een zachte en vriendelijke manier worden ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt ook voor geestelijke ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage kan preventief werken en terugkerende spanning en klachten helpen voorkomen.

Zwangerschapsmassage en mama-massage

De zwangerschap is een bijzondere periode in je leven waarin je je voorbereidt op de komst van je kindje. Gedurende de zwangerschap verandert je lichaam en ook je geest en het is goed om aan dat proces speciale aandacht te geven. Met zwangerschapsmassage krijg je deze aandacht. Dat komt jou ten goede en je kindje..

Ook de geboorte van je kindje is het belangrijk voldoende rust te nemen. Een zachte, ontspannende en rustgevende mama-massage helpt je hierbij.