Yoga & Massage

Specialist in Vitaliteit, Yoga en massages in Rotterdam e.o.


Contactinformatie

Mataji Dreamworks
06 54265415
mirjam@mataji-dreamworks.nl

  

  

Over Mataji..

Mijn naam is Mirjam Berkelaar - van Dijk (Mataji), eigenaresse van Mataji Dreamworks.

Sinds 2001 ben ik gepassioneerd docent Integrale Yoga. Alle opleidingen heb ik gevolgd bij Integrale Yoga Nederland te Rotterdam. Naast diverse docentenopleidingen volgde ik meerdere specialisaties waaronder ademhalingsdeskundige, meditatie verdieping, Hoger dan Yoga en Supramentale Yoga.

Al tijdens mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht, kwam de Integrale Yoga op mijn pad. Na de afronding van mijn doctoraal besloot ik mij volledig te richten op mijn passie: Integrale Yoga. Ik werd werkzaam aan de docentenopleidingen en begeleide docenten op het gebied van meditatie. Daarnaast gaf ik Yogalessen en workshops aan diverse doelgroepen.

In de loop der jaren zijn mijn activiteiten uitgebreid naar de zakelijke markt, via het Corporate Yoga Network waar ik partner van ben.

Daarnaast geef ik op een prachtige locatie in het centrum van Hillegersberg diverse ontspannende massages, o.a. vanuit de Ayurveda. Voor (aanstaande) moeders geef ik zwangerschapsmassages en mama massages.

Mataji was vanaf het begin dat ik op het Yogapad kwam, mijn geliefde Yogalerares, in wiens voetsporen ik heb mogen treden. In haar naam zet ik het Yoga- en massagewerk voort.

...

Mirjam Berkelaar - van Dijk (Mataji)